Contact
Klanten login

Fruit op het werk

Olyerhoek brengt fruit op het werk

Niemand hoeft u te vertellen dat fruit gezond is, maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat het eten van voldoende fruit alleen maar goede gevolgen heeft voor uw werknemers? En uiteraard heeft logischerwijs ook een gunstige uitwerking voor uw bedrijf!

De vele voordelen van fruit op het werk: De snoepautomaat kan de deur uit. Laat fruit haar intrede doen op de werkvloer!

Olyerhoek Groente & Fruit
Wij denken graag met u mee als het gaat om goed en gezond fruit voor uw medewerkers en gasten. Denk bijvoorbeeld aan dagelijks fruit, maar ook een mooi fruitpakket voor tijdens meetings met belangrijke relaties. Naar aanleiding van een bestelling van zelf gekozen vruchten, of juist in de vorm van een verrassend pakket aan seizoensfruit dat wij voor u samenstellen, zorgt Olyerhoek er te allen tijde voor dat het fruit heerlijk van smaak en direct eetbaar is. Uiteraard zijn wij niet de enige hierin, maar wij bieden een flink aantal voordelen!

Waarom u als bedrijf tevreden zult zijn met Olyerhoek Groente & Fruit
Supergezond, maar vooral erg lekker
Twee maal per week (of vaker) leveren wij fruit dat dagelijks vers wordt ingekocht. Wij zorgen ervoor dat het fruit dat u krijgt altijd goed rijp is en direct gegeten kan worden. Omdat wij weten hoe belangrijk fruit is voor de gezondheid, zorgen Olyerhoek en haar leveranciers ervoor dat het beste en meest geschikte fruit speciaal voor u apart wordt gehouden.

Lekker, maar vooral ook betaalbaar
Regelmatig zullen wij aanbiedingen op fruitgebied aan u doorgeven, zodat u maximaal van smakelijk en betaalbaar seizoensfruit kunt genieten.

Andersom zullen wij u waarschuwen als de prijs voor een product dat u besteld heeft erg hoog is, bijvoorbeeld in verband met schaarste. Met veel plezier bieden wij u dan een minstens zo smaakvol, maar beter betaalbaar alternatief.

Betaalbaar en ook nog eens lekker veel variatie!
Naast de prijsvoordelen die Olyerhoek biedt, streven wij bovendien naar een grote variatie waardoor uw medewerkers regelmatig verrast worden. Verandering van spijs doet immers altijd eten! Dagelijks struinen wij de groothandels af en wij kunnen elk type fruit voor u regelen. Dus als u op zoek bent naar een specifieke of exotische fruitsoort, zullen wij het voor u vinden!

Gemak en service Kwaliteit ten top
Olyerhoek biedt prijsvoordeel, variatie en gemak, maar nooit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen! Wij zijn trots op ons fruit en willen graag dat u dat ook bent.
Graag hebben en houden wij persoonlijk contact met u, zodat wij altijd op de hoogte zijn van uw eventuele wensen. Door persoonlijk 1-op-1 met elkaar te praten, kunnen wij snel handelen en u passende en interessante aanbiedingen doen.

Benieuwd geworden?
Neem gerust contact met ons op voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden! Wij sturen u met veel plezier een fruitpakket toe zodat u zelf kunt proeven wat wij bedoelen.