Contact
Klanten login

Externe verkoop

"Trakteer" uw klanten op een extra stukje gezondheid

Terwijl u er nauwelijks iets voor hoeft te doen, kunt u extra inkomsten genereren! En tegelijkertijd draagt uw bedrijf ook nog eens bij aan een betere gezondheid onder Nederlanders! Hoe? Lees vooral verder..

Snoep gezond, eet een ...
Staan er in de rij bij uw kassa rekken vol snoep en chocolade om de wachtende klant te verleiden? Als wij u vertellen dat u ook geld kunt verdienen aan fruit, waarom zou u het assortiment dan niet uitbreiden met een gezonde aanvulling? Juist in tijden als deze, waarbij we al rennend en vliegend door het leven gaan is een overheerlijk stuk fruit een broodnodige traktatie.

Gratis traktatie?
En dit kost u niets. Het kan daarentegen juist geld opleveren als u samen met ons het fruit van Olyerhoek Groente & Fruit gaat verkopen in uw winkel! Inmiddels brengen wij bij een bekend tuincentrum in de regio fruit onder de aandacht bij de winkelende klant en dit blijkt een groot succes. Een sappige appel, voedzame banaan of een zoete perzik worden vaker gekocht dan u denkt.

Olyerhoek Groente & Fruit doet al het werk
Naast dat het geen geld hoeft te kosten, wordt er van u minimale inspanning gevraagd. Olyerhoek Groente & Fruit zorgt voor het gehele traject. Een van onze medewerkers bezorgt de stuks fruit netjes verpakt en presenteert dit op een plek die u uitkomt en dat is het enige dat we van u vragen: een mooie fruitstal, een afzetruimte of een kleine koelcel die bij de kassa past, net als de frisdrankkoeler en het snoeprek. De artikelen zullen voorzien worden van uw branding en barcodes. De vruchten horen bij uw assortiment en de producten kunnen gewoon gescand en betaald worden aan de kassa.

Win-win situatie voor ons beide
Er zijn verschillende mogelijkheden om hier samen een win-win situatie van te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een klein deel van uw winkelruimte huren. Een andere mogelijkheid is dat u een percentage van de omzet krijgt die wij in uw winkel hebben gedraaid. Behalve het beschikbaar stellen van een ruimte, hoeft u er dus niets voor te doen. Ja, een factuur sturen voor de extra inkomsten natuurlijk!

Nogmaals: u heeft er geen omkijken naar. Olyerhoek Groente & Fruit is al jarenlang specialist in groente & fruit en wij regelen alles. Inkoop, verpakken, leveren, maar ook het ophalen, verversen en het dagelijks netjes bijhouden van de fruitruimte. Wij zorgen dat het er te allen tijde netjes uit ziet. Ons doel is om ons goede, gezonde en enorm lekkere fruit om meer plekken te kunnen verkopen en hebben daar veel voor over.

Is uw interesse gewekt?
Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard nemen we dan gelijk een proefpakket mee om onze trots te laten ‘proeven’.