Contact
Klanten login

Kinderdagverblijf / Buitenschoolse opvang

Olyerhoek Groente & Fruit denkt met u mee!

Wij denken graag met u mee als het gaat om goed en gezond fruit voor 'uw' kinderen. Naar aanleiding van een bestelling van zelf gekozen vruchten of juist in de vorm van een verrassend pakket aan seizoensfruit dat wij voor u samenstellen, zorgt Olyerhoek er te allen tijde voor dat het fruit heerlijk van smaak en direct eetbaar is. Uiteraard zijn wij niet de enige hierin, maar wij bieden een flink aantal voordelen!

Waarom u als kinderdagverblijf ook tevreden zult zijn met Olyerhoek Groente & Fruit

Supergezond, maar vooral erg lekker

Twee maal per week leveren wij fruit dat dagelijks vers wordt ingekocht. Wij zorgen ervoor dat het fruit dat u krijgt altijd lekker rijp is en direct gegeten kan worden.

Omdat wij weten hoe belangrijk fruit is voor de gezondheid van opgroeiende kinderen, zorgen Olyerhoek en haar leveranciers ervoor dat het beste en meest geschikte fruit speciaal voor uw kinderen apart wordt gehouden.

Lekker, maar vooral ook betaalbaar

Regelmatig zullen wij aanbiedingen op fruitgebied aan u doorgeven, zodat de kinderen maximaal van smakelijk en betaalbaar seizoensfruit kunnen genieten.

Andersom zullen wij u waarschuwen als de prijs voor een product dat u besteld heeft erg hoog is, bijvoorbeeld in verband met schaarste. Met veel plezier bieden wij u dan een minstens zo smaakvol, maar beter betaalbaar alternatief.

Betaalbaar en ook lekker veel variatie!

Naast de prijsvoordelen die Olyerhoek biedt, streven wij bovendien naar een grote variatie waardoor de kinderen regelmatig verrast worden. Verandering van spijs doet immers altijd eten!

Dagelijks struinen wij de groothandels af en wij kunnen elk type fruit voor u regelen. Dus als u op zoek bent naar een specifieke of exotische fruitsoort, zullen wij het voor u vinden!

Gemak en service

Uw bestelling kunt u twee dagen van tevoren aan ons doorgeven en worden netjes op tijd geleverd, maar ook last-minute aanvragen regelen wij graag voor u.

U kunt zelf aangeven welke vruchten u wilt en in welke hoeveelheden. Maar als u meer gemak wilt, kunnen we u dit uit handen nemen en u elke keer een wisselend aanbod doen, bijvoorbeeld binnen een bepaald budget of voor een bepaald aantal kinderen.

U kunt per keer uw bestelling doorgeven, maar u kunt ook een fruitabonnement nemen waarbinnen wij zorgen voor een uitgebalanceerd fruitmenu zonder dat u dit telkens hoeft door te geven. U hoeft zich nergens meer om te bekommeren.

Kwaliteit ten top

Olyerhoek biedt prijsvoordeel, variatie en gemak, maar nooit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen! Wij zijn trots op ons fruit en willen graag dat ook u dat bent.

Graag hebben en houden wij persoonlijk contact met u, zodat wij altijd op de hoogte zijn van uw eventuele wensen. Door persoonlijk 1-op-1 met elkaar te praten, kunnen wij snel handelen en u passende en interessante aanbiedingen doen.


Neem gerust contact met ons op voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden! Wij sturen u met veel plezier een fruitpakket toe zodat u zelf kunt proeven wat wij bedoelen.