Contact
Klanten login

Schoolfruit

Kom in actie voor de gezondheid van uw scholieren!

Schrikt u van deze feiten? Kom in actie en word een school die hier tegen vecht! De Hartstichting en de Consumentenbond maken zich ernstige zorgen en pleiten voor meer overheidsbemoeienis. Helaas legt onze overheid de verantwoordelijkheid op dit moment bij de ouders en de voedingsmiddelenindustrie en doet er zelf weinig aan.

Het wordt tijd dat scholen zich hard gaan maken voor de gezondheid van kinderen Olyerhoek Groente & Fruit kan daarbij ondersteunen. Wij zijn een groente- en fruitbedrijf dat het belang ziet van goed, vers en lekker fruit als onderdeel van een gezond voedingspatroon voor ieder mens. Daarom willen wij samen met u werken aan een betere gezondheid onder kinderen.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Olyerhoek Groente & Fruit meerdere mogelijkheden om scholier en docent letterlijk meer vitamines te bezorgen. Als bijlage bij deze brief vindt u enkele mogelijkheden.

De voordelen van fruit van Olyerhoek? Kosten?! Ja, er zijn helaas ook kosten verbonden aan onze fruitdienst. Maar bij grote afname kunnen wij een zeer lage prijs garanderen. Vanaf xxx scholieren/ stuks fruit kan een stuk fruit €?? per stuk kosten, in tegenstelling tot de gemiddelde €?? in de supermarkt.

Misschien heeft u als school een bepaald budget om aan dit soort gezonde initiatieven te besteden. Dat is mooi! Maar wanneer u dat niet heeft, denken we graag met u mee om tot een andere oplossing te komen. U zou de ouders bijvoorbeeld kunnen vragen om een jaarlijkse fruitbijdrage. Wellicht zijn zij bereid om te betalen aan extra gemak & gezondheid.

Olyerhoek Groente & Fruit kan het u en de ouders heel makkelijk maken en gaan graag met u in overleg om het ideale plan op te stellen. Vragen of ideeën? Neem contact met ons op!

Kom in actie! Bent u overtuigd en wilt u voorop lopen als school die helpt om uw scholieren gezond te houden? Neem dan contact met ons op. Kortom: kom in actie!